9 730 785 280 !!!

9 730 785 280. Това са комбинациите, измежду които може да избирате любимия си съб. Изчислени са от Националният ни отбор по математика, а на него може да се вярва :)

Като фен на Subway още от лятото на 2007 в Америка, съм опитвала (почти) всичко. Само, че обикновено ходя, когато съм (страшно) гладна, а тогава (по-скоро) не експериментирам.

Сега, обаче, покрай Subway Bulgaria, имам възможността в продължение на месец да опитвам всякакви комбинации!

Което се оказа много готино предизвикателство! Вече, например, знам, че пресните чушки са супер добавка (истината, е че досега слагах само-и-единствено айсберг/домати/краставици) и опитах всички сосове (досега, каквото и да си вземех слагах единствено майонеза и сладка горчица) и открих съвсем нови любими комбинации!

А най-хубавото е, че всеки ден си правя среща с приятели, които също като мен обичат Subway (съвсем реално се оказа, че няма такива, които да кажат „не“) и се доверявам на техните любими събове. На снимката, например, е Любо от Survivor, който похапва от моят най-любим (засега) съб с печено пилешко.

Вие имате ли си любим съб?

П.П. Събове тази седмица избирам в Subway на бул. Александър Стамболийски 33. Препоръчвам силно и като място, и заради обслужването :)

2 мнения за “9 730 785 280 !!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s