Бързай бавно

Коледа- обратно броене

Posted in music, Read me by Мария Василева on 1 декември 2008

Добро утро :)

Официално сме в месецът на Чудесата и на добрите дела и не вярвам днес да не сте се събудили с ей такава голяма усмивка :)))

Обратното броене до Коледа и Нова година също започна, затова ви предлагам да залепите по един празен лист хартия на място, което вие си прецените :), и да запишете на единия:

„Хубави неща, които са ми се случили през 2008“ , а на другия:

„Не-толкова-хубави неща, които са ми се случили през 2008“.

Започнете да изброявате и попълвайте списъка с всяко хрумване.

Записвайте малки и големи чудеса, които са ви направили с една идея по-щастливи през (почти) изминалата вече година. Така като наближи времето за равносметка, ще видите колко по-лесно ще ви е… :)

Ако искате още подобни задачки, хвърляйте по едно око и тук, където ще има по една за всеки ден от днес до 24-ти :) Не се страхувайте да споделяте мнение и да давате предложения :))

! Погледнете още веднъж вдясно- има нова страничка „Обратна връзка“. Ще се радвам ако напишете какво тук ви харесва и какво не толкова, какво бихте искали да четете повече или по-малко. Също така от 2г. и малко, не съм направила обещаната втора част на интервюто :D , затова който иска да задава въпросчета, аз после ще ги опаковам и пусна наведнъж.

Поздрав с песента, по която познавам, че е зима, че е декември и че Коледа наднича от ъгъла :)

3 Коментари

Subscribe to comments with RSS.

 1. DiA said, on 1 декември 2008 at 13:35

  Този път и аз съм „in“ ;)

 2. slideworld said, on 1 декември 2008 at 22:34

  Само да ти кажа през последните години – тези моменти с празниците са ми малко безинтересни . Поне не виждам много желание да идват ,че почвам се чудя какво да правя .

 3. apieceofme said, on 1 декември 2008 at 23:08

  И аз бях така… Пропуснах една цяла Коледа, преди около 2 години. Търсех настроение, търсих смисъл, не намерих. След това, обаче, си казах „не!“, Коледа е достатъчно светъл и прекрасен празник и ТРЯБВА да се празнува…

  Не-желанието приех за признак, че пораствам, че ставам като повечето възрастни… Днес не харесваш Коледа, утре не искаш да си празнуваш рождения ден, а на имения си бягаш далеч от вкъщи, да не би случайно някой да те изненада и т.н. Това беше сценария, който ми изникна след тази моя първа не-празнуване и не-почувствана Коледа. И не ми хареса… Затова сега наваксвам :)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: