Уинджамър :)

Днес сутринта имах възможността и шанса да присъствам на обучение от Eagle`s Flight„Уинджамър“. Досега съм преминавала през доста обучения (виж тук :) ), но за първи път под формата на игра или ако предпочитате- приключение :)) Толкова динамично, интересно и полезно! Думи нямам :)

А колко би било полезно за млади мениджъри и новопостъпили стажанти! Всеки си мисли, че знае много, но когато попаднеш в една нова ситуация, с нови хора, ограничено време и информация за останалите „участници на пазара“ и т.н. , тоест, когато стреса е на ниво по-високо от обичайното, разбираш толкова много неща за себе си и за другите. Виждаш как някога можеш да допуснеш супер глупави грешки просто от бързане, оценяваш колко важно е не само да си изградиш стратегия, но и да се придържаш към нея, оценяш работата в екип и още много други полезни неща.

Няма да се отплесвам в подробности, но ако Ви се отдаде шанс да отидете на тяхно обучение, не го пропускайте! :)

2 мнения за “Уинджамър :)

 1. Здрасти,

  Работя като HR в компания от 250 човека. Имаме нужда от обучение, но аз прецизно избирам компанията, която предлага подобни неща. Би ли споделила силните страни на обучението на което си била, и на каква тема е било всъщност.

  Благодаря

  Пепи

 2. Здравей и на теб,

  Бих формулирала темата на обучението като „Продажби 2.0“ :)Обучение в което се учиш да вземаш бързо решения, да комуникираш правилно с партнъорите си, да знаеш кога и какво да произвеждаш, кога на кой и какво да продаваш (и за колко), кога да спреш.

  Силните му страни са в това, че никога не знаеш кой участник каква истина ще открие за себе си, какво свое качество или проблем, върху който трябва да работи ще открие. А и стара истина е, че повечето хора учат най-добре, когато са въвлечени в нещо, когато възприемат не само с ушите си, а гледат, правят, обмислят и т.н.

  Не бих искала да сравнявам едно обучение по Продажби, проведено под формата на лекция и едно като игра. Оптималния вариант, така както аз го виждам, е теория, игра, теория.

  Силните страни на това обучение е и работата в екип- позволява на едни хора да блеснат пред други, да се забележе потенциалът им. Позволява да се тестват знания и в последствие да се ъпгрейдват. ( Трябват добри асесори.)

  Не мисля, че е подходящо за хора без никаква подготовка или за хора с много голям опит. Поне според мен. Или ако да, то трябва всички екипи да са кажи-речи на едно ниво.

  Ако бях на твое място бих разговаряла с Eagle`s Flight, защото доколкото знам имат широка гама от обучения и ги приспособяват към нуждите на всяка отделна компания. Страхотни професионалисти са, гарантирам :)

  Не знам дали и доколко моето непрофесионално мнение ти помогна, но ти желая късмет. Хубаво е, че напук на кризата има компании, които осъзнават силата на обученията.

  Приятен ден :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s