To not be opened before the 30th of September

Този подарък стои над главата ми вече втора седмица.
В очакване на следващия вторник, от сестра ми.*

А днес получих зелено писмо, пътувало от малък град в Германия, чието име така и не успях да запомня или правилно да произнеса, но пък мога да го разпозная на пощенска картичка :)) И точно преди да го отворя прочетох, че трябва да изчакам до 30-ти. А аз все на глас си мислех, че ще е забравил и тайно си мечтаех да не е.

Сложно нещо са това отношенията. Получаваш най-много от там, от където най-малко очакваш и искаш, от където най-малко си дал- и любов, и сълзи, ако приемем, че вървят заедно.

И все пак, чувството е приятно.

––––––––––––––––––––––––––––––––

По-дългата версия за подарака е, че е „уникален“ и, че трябваше да е още за 15-ти миналия месец, но дни преди празника сестра ми беше забравила какво е онова уникално нещо, което иска да ми подари :D и ме мина с няма-да-кажа-какво. И сега като си спомни, като застраховка, веднага го набави.

Любопитсвото ми наблюдава кротко отсрани и чака вторник сутринта, когато ще бъда сама в-другото-вкъщи и ще получавам пожелания от София, Лондон, Мадрид и Мишколц, а другото най-мило ще е на работа, затова ще се разходждам сама в мола, ще си подаря чаша горещ шоколад с много сметана в Coffee Republic и ако дават нещо интересно, може и сама да похапвам пуканки на тъмно. А вечерта, тя ще е шумна :)

2 мнения за “To not be opened before the 30th of September

  1. И аз се учудих от себе си :) До преди няколко години нямаше как да стане, но с възрастта :) човек се учи на търпение. Хахах :)))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s