Да стоплим по едно сърце

Нека стоплим по едно сърце… :)

… защото понякога най-доброто лекарство е даряване на Щастие на някой друг, без да искаме или очакваме каквото и да е в замяна.

Ако имате минута-две или повече :)), хвърлете поглед на едно малко съкровище от мрежата – „Кръгът на подкрепата“ и отворете очите и сърцата си за красотата и добрoтата в и около нас.

Това е мястото да благодаря на всеки от оставилите тук по един или друг повод коментари *няма да изброявам, защото се страхувам да не пропусна някого*, както и на малкото прeстрашили се да ми пратят по едно топло топло писъмце ;-)

Благодаря Ви! :)

П.П. Ще си позволя да цитирам един човек, който се изгуби незнайно къде, но за когото все още пазя спомена от нетърпението кога ще пристигне следващото му писъмце… :

„Не знам какво е това, което кара един непознат да пише на друг непознат. Може би е същото, което кара хората в парка да се усмихват един на друг или пък да е това, което всяко утро ни кара да се прозяваме леко, да протягаме ръце и да си казваме тихо наум „Добро утро, свят“. Всъщност, какво и да е то, явно е достатъчен стимул. “

2 thoughts on “Да стоплим по едно сърце

  1. Благодаря за подкрепата. Дано има повече щастливи хора и ти да си по усмихната също :).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s