?!?

Болна съм за не знам кой път от януари насам и вследствие на главоболието, премесено с умората, убих последният час с гледане на клипчета от Music Idol, вторите елиминации… Първият им голям концерт гледах докато бях в България и имаше 2-3 участника, за които просто бях сигурна, че ще бъдат най-малко в топ 3. Усеща се от раз. Това е и причината въобще да не се питам как са минали елиминациите. Българските зрители не сме глупави, казват че имаме и музикален усет, няма как да ги изгоним… Особено на база сравнението им с някои други.

И в тази прекрасна събота вечер отварям едно след друго клипчетата от youtube и … се чудя дали днес не е 1 април. Нора пее хубаво, но не ми е била фаворитка. Но Пламена!!!, момичето което изпя Устрем и Hot stuffдуми нямам...

Това и изразява заглавието…

А човекът с пъпчето и циганската сватба в Айтос продължава да бъде „най-добрия“. Ох.

Обещавам до финалите няма да пиша повече. Изключение ще направя при радост от изгонването на един човек без елементарно образование и уважение към хората около него или ако изгонят Шанел. Ако второто стане няма да има смисъл и да гледам финалите.

П.П. Започвам да разбирам защо Капитал Light бе поставил Music Idol в секцията „fall“…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s