За Вас :)

Преди време Eneya бе написала тези няколко реда…Оттогава все са ми в главата.

Не мога да преценя дали се самоопределям с блога си. Предполагам отговорът лавира някъде между „да“ и „не“, но до кое е по-близо… Сякаш Големият въпрос тук е не Дали, а До Колко.

Днес отново си мислех какво представлява „Галерията на усмивките“ за мен…

Първата ми и единствена асоциация беше, че блогът ме кара да се чувствам по-богата… Защото ми дава право да споделям-С-Вас (които случайно или не сте попаднали тук) и възможността да прочитам споделеното-ОТ-Вас (повечето от които също си имат свое местенце).

Денят ми започва с усмивка, за която допринасят текстовете на толкова много прекрасни хора! Хора, които задават нови въпроси и дават отговори на стари такива. Хора, напълно непознати! Хора, които раздават частици от себе си без да искат нищо в замяна… От където и всъщност идва голяма част от магията.

Знам, че не е задължително да имам свой блог, за да чета други, но така връзката е някак по-завършена… Поне за мен. А и ми помага да се чувствам като част от цялото, като една мъничка мъничка частица от магията… Вярно е, че може и без мен, но аз не мога без Вас :)

Няма да изброявам поименно, но благодаря на всички, които по някакъв необичаен начин започнах да чувствам с една идея по-близки и които въпреки, че сигурно не го осъзнават променят и мен и света ми малко по малко към все по-хубаво и по-хубаво.

Успешна и усмихната седмица на всички :)

2 thoughts on “За Вас :)

  1. Добре, много добре. Това е една много правилна стратегия- да започваш деня си с усмивка. Независимо от това в каква ситуация се намираш.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s