Мама на 40 :)

img_4755.jpg

Вчера майка стана на 40 :)

Без носталгия и тъга. Уж. Радваше се и грееше от щастие цял ден, дори въпреки шегичките, които от време на време аз, сестра ми или татко си позволявахме да направим. (Особено татко с неговото „часовника вече прави тик-так, тик-так…“ :D )

От скоро се питам защо хората обръщат толкова много внимание на преминаването от 29 в 30, а не от 39 в 40. 30 на мен още ми мирише на младост :) Мисля си даже, че най-щастливите години на човек трябва да са между 30 и 40- изграден си като личност, знаеш кои са истинските ти приятели, имаш семейство, кариера и т.н. Все още си пълен с енергия и хъс за живот, все още продължаваш да мечтаеш…

40 май е малко по-различно и вече си почти с двата крака при онези, Другите, големите, възрастните, улегналите хора, с мноооого житейски опит. И все пак 40 също ми излежда прекрасна възраст. 50, обаче, си е плашещо… Поне засега ;-) (То като бях на 10 и 40 ми се виждаше ехееее…, ама с приближаването гледните точки се променят).

Пожелавам на майка много радости от тук нататък, щастие, любов, работа и т.н. Поехме личен ангажимент като част от подаръка (аз и сестра ми) да я „ядосваме“ колкото се може по-малко или даже въобще :D

А понеже 40ят рожден ден по правило не се празнува шумно, решихме да се разходим из улиците на стария град в Несебър, хапнахме в едно уютно ресторантче с изглед към морето, поиграхме малко боулинг (изглежда това е моята игра- много съм добра, а ми беше за 2 или 3 път :)), сестра ми победи татко на билярд и завършихме с импровизирана семейна кино вечер. Какво повече му трябва на човек :)

П.П. Тортата между другото е домашна- прави я една бабичка с дъщеря си, но мисля, че не много хора я знаят в Бургас, и въпреки, че на мен не ми е много по вкуса, поне е по-здравословно и изглежда мнннооого добре ;-)

img_4775.jpg img_4800.jpg img_4807.jpg

2 thoughts on “Мама на 40 :)

  1. Честит и от нас! :) Пожелавам ви много празници заедно! :)

    И! Майка ти е с 4 години по-голяма от мен, поради което приех твърде лично коментарите ти за възрастта. С усмивка, разбира се. :)
    Моля, моля, не искам при големите, пък!

  2. всяка възраст е прекрасна по своемо, даже 50 и 50+,или 50 ++ /60-70 +/ имат основание да са най-прекрасните – спокойни и щастливи с големи деца и внуци :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s