Няколко заглавия

The brave one„, с Джоди Фостър… Хареса ми. И играта, и диалозите, и изненадващият край…Не отива в графа „любими“, но пък не отива и в графа „загуба на време“.

Good Luck Chuck… За мъжката половина ще бъде достатъчно да спомена, че е с Джесика Алба :) Иначе, дори на места да бяха прекалили с ефектите (т.е. някои от „забавните поредици от случки“ бяха с вероятност да се случат наистина „минус безкрайност“ :p ), можете доста да се посмеете :D

За „No reservations“ много вече се е изписало. Нищо специално, но пък дори само да погледаш какво означава добре приготвена и удивително изглеждаща храна, пак си струва…Не го гледайте на гладен стомах.

За втори път гледах „A lot like love„. По погрешка. Трети няма да има.

За не-знам-кой-път-гледах „Sweet November“ и не знам колко още пъти ще го гледам :) Продължавам да се учудвам, че има хора, които все още не са го гледали….

Засега това е всичко :p

П. П. Препоръчаха ми и един нов американски сериал- Gossip Girl,но в сравнение с OTH не съм много впечатлена. Затова пък дрехите са невероятни :) Знам колко „girly“ прозвуча последното, ама наистина са страхотни:)

Btw научих, че има втора част на The Sisterhood of the Traveling Pants 2 и мисля, че бях останала с добри впечатления от първата, затова скоро смятам да го гледам:)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s