GoodBye Gift Packages :)

Усмивки :)

За първи път идеята ми хрумна докато бях в Америка. Когато едно момче си замина за Израел и с когото бяхме работили и живели заедно, му направих goodbye gift package :) Съдържаше диск със снимки, забавни материали, които имах качени на компютъра си, няколко песнички и пожелания. Още- картичка, снимка и кутия с бележчици, защото страхотно много обичаше да пише бележчици по повод и без повод. Като ето тези тук :)

И когато веднъж започнеш да правиш такива неща и видиш усмивката на човекът отсреща и не искаш да спираш…

Първият семестър вече е към края си, а с него настъпва и времето за сбогувания. Отново „ще ти дойда на гости/ ще ми дойдеш на гости“ и „ще поддържаме връзка“. А при всичкият ми оптимизъм най-удачно ми се струва да се погледнем в очите, да си кажем колко прекрасно бе времето, което прекарахме заедно, да се прегърнем и да си пожелаем „всичко добро в живота“. Днес на сбогуване с една приятелка ми каза „Не знаеш ли? Хората винаги се срещат най-малко два пъти в живота.“ Не знам. Дано.

Та… Днес започнах с приготвянето на „пакетите“ :) И първото, което направих бе няколко пликове, в които ще пъхна по една снима и едно писъмце, като се надявам винаги, когато ги отварят, по лицaтa им да се появява усмивка. Дори и да не , важен е опитът.

Не съм добра в рисунките, но мисля, че се получиха :) А посланието „Be happy! Remember to live, love, laugh and learn“ е от тази прекрасна книжка тук, за която друг път ще разкажа.

notes Be happy!

6 thoughts on “GoodBye Gift Packages :)

  1. Страхотна идея…ще взема да я приложа ;) ако не възразяваш…

  2. Лятото живях с момиче, пълно с толкова много прекрасни идеи относно „изненади“ на приятели, гаджета, родители…, че нямаше как да не ме хване и мен :p

  3. „Хората винаги се срещат най-малко два пъти в живота.“ – Благодаря за гениалното прозрение!
    И за стотиците просълзявания днес, докато прелиствах страниците на „Галерия на усмивките“… И за извадените „бележчици“ от спомените ми за времето, когато и аз съм живяла в общежитие (като на горско! ;))))
    Нали не се сърдиш, че те „спамя“ с коментари? А, ако трябва да бъда честна, изкушавах се да напиша нещо след всеки твой текст. :) Успех!

  4. Няма как да се сърдя :))) Дори, напротив. Коментирай свободно, защото всеки коментар е радост и максимата на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“ тук важи с пълна сила ;-)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s