Feast of love

Вчера имах удоволствието да гледам още един прекрасен филм с Морган Фрийман- Feast of love, (Любовен пир)… На моменти ми напомняше на Breaknig and entering :)

Тъжен филм, но за сметка на това с красив край… Много раздели, сълзи, мъка, изневери и всичко отново се върти около онова изречение „Кога спираме да се виждаме един друг?“ и последствията от него…

Много хубави (и верни) реплики ми се въртят в главата, но има една, която просто…

След няколко неуспешни връзки, един мъж се…нарани…умишлено…Отиде в болницата, за да потърси помощ и за миг не искаше да излъже, че е инцидент, а повтаряше, че го е направил сам, с ясно съзнание. Попитаха го защо си е причинил това, а той отговори : „Исках да си докажа, че в тялото ми има повече болка, отколкото в сърцето ми…“

Няма какво повече да ви убеждавам :) Всичко в крайна сметка е въпрос на лично възприятие. Някои от хората с които бях (мъжката част :p ) не бяха кой знае колко очаровани, но най-лошият вариант е да изгубите 2 часа…Приятно гледане ;-)

One thought on “Feast of love

  1. Морган Фрийман е един от любимите ми актьори. Щом попадна на филм с него не пропускам да го гледам. Този не ми е попадал, но ще го потърся.

    Весело посрещане на Новата Година и на теб :-)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s