Неделите

ОБОЖАВАМ неделите! :)

Особено когато започват с дъъъълъг и мнооого горещ душ :) Слагам една книжка в чантата, зареждам коледните песнички в player-а, едно мокачино за из пътя и хоп, отивам на разходка. На едно приказно местенце да хапна нещо сладичко. Сама. Искам да си почина. Ще бъде като по филмите ;-) Нали се сещате- отиваш някъде сам, без-да-ти-пука от това, че си сам и отсрани изглежда така екзотичзно и интересно. А изведнъж, кой знае, може някое симпатично момче да се приближи с усмивка, да попита дали мястото на масата е свободно, да седне и да започне разговор с думите „Изглеждате очарователно. За мен би било удоволствие да ви правя компания.“ :)

Да се върна на вървенето сами… Независимо дали искаме или не, дали сме самотни или не, дали компанията ни допада или не, все си търсим някого да се покажем на света. „Ето на, не съм сам/а.“ Страх ни е да бъдем сами сред хората или какво?

От днес не ми пука. Ще пазарувам сама, ще се разхождам сама, ще хапвам сама. Не винаги, но когато имам нужда от това. И няма да ми пука, от това, че съм сама! Няма да търся оправдания, няма да се чувствам некомфортно, няма да си мисля затова, че съм сама, и не, в никакъв случай затова, че съм самотна.

Ще си мисля колко съм свободна и колко е прекрасно да бъдеш себе си и да оставаш със себе си от време н време и да не тъжиш, а да се радваш и бъдеш благодарен за всичко, което имаш. Да си си самодостатъчен ако не винаги, то поне понякога. И да бъдеш щастлив. Без да търсиш, без да очакваш, без да съжаляваш…:)

Изчезвам… ;-)

*няколко часа по-късно…Не влязох. Пробвах 2 пъти, но и двата само го подминах…от различна страна на тротоара. Черна точка…Кога ще порастна? Кога ще престане да ми пука?!

One thought on “Неделите

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s