Подготовка за 2008 :)

Може би е малко рано, но като си знам time management-а, по-добре да започна отсега с подготовката за 2008-а, отколкото да чакам седмицата преди първи :)
Какво имам впредвид под подготовка? Нали се сещате как като наближи Нова Година и повечето хора започват да си правят равносметки за отминалата година и в същото време да си изготвят планове за предстоящата. Тъй като не правя изключение :), но пък все не ми се получава нито кой знае колко добро обобщение на старата година, нито пък блестяща план-програма за новата, реших да си помогна от сега. Направих си пет списъка (не се смейте, защото и повече могат да станат :) ), които тази вечер залепих на стените на гардероба (и аз не знам защо именно там) и започнах да ги попълвам. Първият е с неща, които искам да изпълня до края на 2007 (задачи, които бих предпочела да са отменати преди да встъпя в 2008, като например да сложа в ред информацията в pc-то и най-накрая да отделя време да запиша на дискове най-важното). Следват два списъка за 2007. Единият е с хубави неща, които са ми се случили, а другият- с лоши или по-скоро не-толкова-хубави (звучи по-добре)./Ако това се прави в последния момент вероятността да пропуснете нещо е много голяма, а така всеки ден се сещате за нещо, което ви е оставило спомен./ Последните два са за 2008- единият е с конкретни цели, а другият с отвеяни желания :)
Няма да съветвам никого да последва примера ми, но кой знае- все може да се намери поне един (луд:)), на който идеята да му допада :)

3 мнения за “Подготовка за 2008 :)

  1. На мен например :) Аз досега съм си правила само списък с „to do“, който включва конкретни цели, но имам и едно мъничко списъче с отвеяни желания. Идеята за другите обаче, също ми хареса много и смятам да я приложа в действие възможно най-скоро. :)

  2. ААми, след като е ясно и на двете ни, че съм леко чалната, как да не последвам примера ти..;) не, че не съм се опитвала досега де, но всъщност, май не съм се отнасяла много сериозно към тази идея..;)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s