Бал на МИО :)

Снощи се състоя вечерта на нашата специалност- Международни икономически отношения , към ИУ-Варна. Не съм запозната с традициите в другите университети, а дори и с традициите на другите специалности в нашия университет, но стана невероятен купон! (Колкото и невероятно да звучи ;-) ) От първи курс май нямаше никого (не знаят какво шоу изпуснаха), но затова пък ние от втори се представихме повече от добре :) А трети, четвърти и вече завършилите ни показаха и доказаха, че сме №1! :)

Танци, игри, смях, още танци

Честно казано вечерта в пъти надмина очакванията ми (а и не само моите). Явно всички бяхме дошли с настроение, защото купонът (и да, няма друга дума, която да определи какво се случи снощи, макар да е трудно за вярване, тъй като бяхме в ресторант (1), не се познавахме всички (2), бяхме с преподавателите си (3)… а всъщност може би именно заради тази различна (неформална) обстановка всичко се получи повече от страхотно) започна от мига на официалното откриване на вечерта. Не съм предполагала, че няма да ми се иска да си тръгна по-рано и просто да съм отчела някакво присъствие и да отида на дискотека.

Дотолкова беше хубаво, че в последствие дискотеката направо бледнееше (и това го казва човек, който е пристрастен към дискотеките! :))

Пикантериите са си за нас, а на вас пожелавам също толкова забава с вашите колеги и ако нямате вечер на специалността, направете си! Ще Ви хареса :)

p1020503.jpg

One thought on “Бал на МИО :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s