Бързай бавно

Weekend в София

Posted in Traveling... by Мария Василева on 19 октомври 2006

Случи се така, че преди да имам възможността да се прибера в Бургас (за първи път през новата студентска :) година) отскочих до София. Е, не беше само за забавление, но успях да го съчетая с „работата“. Бях на обучение по Продажби, което се оказа и много полезно, и много надъхващо.

Едно обучение, независимо дали е 2 часа или 2 дена, не може да те направи специалист в дадената област, но може да ти отвори очите за неща, които знаеш, но не си им обръщал внимание, да те научи на някои трикчета, нови техники и най-важното: да те…зариби (не се сещам за друга дума) да станеш добър. Отделно от това всяко обучение може да се разглежда и като възможност за team building , защото има игри, закачки, смях. Срещаш се и с нови хора, а всяко запознанство е плюс. Определено останах много доволна. За да не навлизам в подробности относно обучението, прескачам към София и по-точно нощния живот в София….

За първи път за момент съжалих, че предпочетох Варна пред София. Излязох с една стабилна интернационална групичка-шотландец, французин, трима лондончани, един арабин и май това беше. Имаше и 2 българки, едната от които филмов директор. Бяха направили резервация в най-готиния (по думите им) клуб в София и наистина останах очарована…

Не, че животът във Варна е лош, но…абе София си е София.

3 Коментари

Subscribe to comments with RSS.

  1. Иван said, on 20 октомври 2006 at 9:43

    Само заради баничките ще отида… :-D

  2. A piece of me said, on 20 октомври 2006 at 13:11

    Няма да сгрешиш : )

  3. Hobbit said, on 24 октомври 2006 at 0:25

    Хих, тези банички май само аз не съм ги ял :)…ще опитам. Но има едни банички в Студентски град, които също са повече от божествени. Пробвай ги някой път :)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: